Šta je to 4 u BOX 4 i kako se aktivira?

Mobilni telefon nam je postao jedan od glavnih uređaja putem kojeg svakodnevno pristupamo informacijama na internetu. Pristupamo portalima, mobilnim aplikacijama, društvenim mrežama, podkastima i zbog toga nam je svaki dodatni GB zlata vredan.

Jedan od razloga zašto je sve više korisnika koji se opredeljuju za BOX 4 paket jeste specijalan benefit „4 u BOX 4“. U pitanju je potpuno besplatni dodatak koji korisniku BOX 4 paketa donosi poklon od 100 GB mobilnog 4G interneta mesečno, koji može deliti sa minimalno jednim, a najviše sa četiri mts postpejd broja.

Ukoliko ste korisnik jednog od BOX 4 paketa, a nemate aktivan benefit 4 u BOX 4, sve što je potrebno da uradite jeste da odaberete najmanje jedan aktivni mts postpejd broj sa kojim ćete deliti 100 GB mobilnog 4G interneta. To može biti broj nekog od vaših ukućana, članova porodice ili prijatelja koji ima jednu od sledećih tarifa: Morava, Omorika i Soko tarifu, Zmaj, Mobilni Net ili Kontrola troškova.

Dodavanje jednog ili više brojeva u BOX 4 paket, ne stvara dodatne troškove i ne menja postojeće ugovorne obaveze niti vlasniku BOX paketa, niti korisnicima sa kojima će deliti 100 GB mobilnog interneta. 

Dodatak 4 u BOX 4 je moguće aktivirati u poslovnici, pozivanjem kontakt centra na 0800/100-100 ili putem portala i/ili aplikacije Moj mts. Stanje internet saobraćaja možete proveriti putem aplikacije Moj mts ili putem mts vodiča (*797#), u okviru opcije Stanje računa/Bonusi.

Postupak aktiviranje benefita 4 u BOX 4 možete pogledati u video uputstvu

Mobilni telefon nam olakšava da u digitalnom okruženju, našoj svakodnevici, budemo povezani sa ljudima i uvek na izvoru informacija. Prilika da svakog meseca podelimo 100 GB sa dragim ljudima nam omogućava da bez opterećenja surfujemo netom i da istovremeno budemo onlajn. Iskoristi poklon 100 GB u okviru svog BOX 4 paketa i formiraj svoj omiljeni „četverac“ za čet.