Šta je to 4 u BOX 4 i kako se aktivira?

MOŽDA VAM SE JOŠ SVIDI…

10 Responses

 1. Vlado kaže:

  Da li se pridodati broj u 4 u 4 box vezuje za box paket i ulazi u račun za box?

  • mts Podrška kaže:

   Pozdrav Vlado, broj koji ste pridodali u okviru usluge 4u4 kod Box 4 paketa, može koristiti samo bonus internet od 100 GB koji se dodeljuje na mesečnom nivou, dok je njegov račun nezavistan u odnosu na box paket.

 2. Nikola kaže:

  Zašto u okviru moj mts aplikacije nemam karticu 4 u box4 kada mi je ta opcija aktivna?

 3. Boban kaže:

  Kako pridodati korisnik box 4u4 /NE nosilac boxa/ moze da vidi preostalo stanje od 100 gb?

  • mts Podrška kaže:

   Pozdrav Bobane, nažalost provera preostalog intereneta po usluzi 4u4 u okviru box paketa je omogućena samo glavnom mobilnom broju box paketa.

 4. Tanja kaže:

  Da li je moguce da se dobije mobilni telefon za dinar uz box paket

 5. Nedeljko Milovac kaže:

  Dobar dan,imam pitanje,zašto ja ne mogu da koristim onih 100gb iz paketa Box 4,kada pokušavam da ubacim svoj broj piše da ne može da se ubaci broj koji inicira deljenje?A potrošila sam svojih 1gb koje imam u okviru paketa,i stigla mi je poruka da aktiviram net dodatke ako želim.Ubačen je još jedan broj,ubacili su ga u poslovnici,a moj broj je iz Box paketa,kako to resiti?

  • mts Podrška kaže:

   Pozdrav, 100GB zajedničkog 4G interneta za zajedničku potrošnju svih mobilnih brojeva uključenih u BOX 4 (maksimalno pet mobilnih linija), ostvarujete pridruživanjem prve dodatne mobilne linije (Soko, Omorika, Morava, Zmaj, Mobilni Net, Kontrola troškova). Ukoliko ste prethodno već pridružili dodatni broj za potrebe deljenja 100GB interneta po box paketu, a usluga vam nije aktivna, savetujemo vam da pozovete 0800100100 kako bi se izvršila provera usluge.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Napišite brojeve sa slika *