Sve što treba da znaš o Balkan Myusic aplikaciji

„Muzika daje dušu univerzumu, krila umu, let mašti i život svemu“

Platon

Način na koji slušamo muziku se promenio. Danas slušamo muziku putem telefona i uz pomoć interneta pristupamo radio stanicama, YouTube listama ili platformama za striming pesama. Živimo u svom svetu muzike, jer imamo mogućnost za individualno prilagođeni streaming.

Ukoliko tvoj svet muzike čine pesme domaćih i regionalnih izvođača, platforma Balkan Myusic je stvorena za tebe! Ponesi omiljene note svuda sa sobom, jer se Balkan Myusic može koristiti na mobilnog telefonu, tabletu ili računaru. Riblja čorba, Kiki Lesandrić i Piloti, Saša Kovačević, Željko Joksimović, Maya Berović i Lexington bend su samo neka imena izvođača koje možeš slušati online na ovoj muzičkoj platformi.

Namenjena je svim mts korisnicima i za njeno korišćenje je neophodan internet, putem mobilne mreže ili preko WiFi-a. Ono što će posebno obradovati sve mts korisnike jeste da ukoliko aplikaciju Balkan Myusic koristite preko mts mobilne mreže u Srbiji, internet saobraćaj se ne naplaćuje.

Iskoristite promotivni period i besplatno uživajte u najboljoj regionalnog muzici! Mesec dana besplatnog korišćenja računa se od datuma prve aktivacije, a nakon isteka promotivnog perioda, cena mesečne naknade za korišćenje iznosi 399 dinara.

Kako da aktiviram?

Aktivirajte aplikaciju Balkan Myusic putem portala ili aplikacije Moj mts! Ulogujte se na svoj nalog, zatim u delu „Pregled“ izaberite opciju „Aplikacije“, a potom Balkan Myusic. Prikazaće se paket i poruka da je korišćenje aplikacije prvih mesec dana besplatno. Kliknite na polje „Aktivirajte“.

Potom, preuzmite Balkan Myusic aplikaciju sa App Store-a, Google Play-a ili Huawei app gallery-je na svoj uređaj. Nakon instalacije, pokrenite aplikaciju i izaberite opciju „Registrujte se“. U ovom polju kreirate nalog za korišćenje Balkan Myusic aplikacije. Potrebno je da unesete svoj mejl i da kreirate lozinku. Potom, na mejl adresu biće vam poslat aktivacioni link.

Nakon aktivacije naloga putem linka, ponovo pokrenite aplikaciju i u delu „pretplata“ odaberite „Moj mts“. Potrebno je još samo da unesete svoje korisničko ime i lozinku za logovanje na portal Moj mts. I to je to, aktivirali ste Balkan Myusic aplikaciju i promociju mesec dana besplatno!

Kako da deaktiviram?

Balkan Myusic možete deaktivirati putem portala/aplikacije Moj mts, pozivom Kontakt centra 0800 100 100 ili u najbližoj mts poslovnici. U mesecu deaktivacije usluga će biti dostupna do kraja kalendarskog meseca i naplaćuje se u punom iznosu za taj mesec.

Iskoristite promo period i prepustite se dobrom zvuku uz Balkan Myusic!