Aktivacija Apollon paketa u nekoliko koraka

Način na koji gledamo TV, pogotovo filmski i serijski sadržaj, drastično se promenio poslednjih nekoliko godina. Primetan je trend u kojem gledaoci sve ređe gledaju televiziju u realnom vremenu i sve više preferiraju „on demand“ sadržaj i naslove koje nudi video klub.

U mts Video klubu nalazi se Apollon – paket koji sadrži bogat izbor holivudskih filmova, veliki broj američkih serija, sve kultne filmove domaće kinematografije i popularne domaće serije. Apollon čini više od 10.000 sati atraktivnog filmskog i serijskog sadržaja, svi naslovi su prevedeni na srpski jezik i mogu se gledati bez reklama i ograničenja putem iris TV-a.

Kako najlakše da aktiviram Apollon paket?

Najlakši način na koji je moguće aktivirati Apollon paket jeste putem daljinskog upravljača iris TV-a!  

Na daljinskom upravljaču kliknite na taster „VIDEO KLUB“. Navigacionim strelicama na upravljaču dođite do sekcije „Apollon“. Klikom na „VIDI SVE“ prikazuju se dve dostupne kategorije: filmovi i serije. Odaberite jednu, a potom ponovo kliknite na „VIDI SVE.

Izaberite jedan od ponuđenih naslova i kliknite na dugme OK.

U sledećem koraku, odabirom opcije kupi, započinjete proces aktivacije paketa. Prikazuje se naziv paketa i njegova cena, a klikom na taster „OK“ nastavljate proces. U ovom koraku potrebno je da unesete PIN kod za kupovinu, a podrazumevani kod je 1111. Nakon unosa PIN-a, paket je kupljen, što se prikazuje na ekranu televizora. Od ovog trenutka kompletan sadržaj Apollon paketa vam je na raspolaganju.https://www.youtube.com/embed/XKIkZh0aZVE?feature=oembed&wmode=opaque

Na koji još način mogu da aktiviram Apollon?

Pored aktivacije putem daljinskog upravljača iris TV-a, Apollon paket možete aktivirati pozivanjem kontakt centra na 0800/100-100 ili u vama najbližoj poslovnici.

Promo period i cena paketa

Korisnike iris TV-a očekuje promotivni period u okviru kojeg Apollon paket mogu besplatno koristiti prvih mesec dana od prve aktivacije paketa. Cena mesečne naknade, nakon isteka promotivnog perioda, iznosi 399 dinara.

Apollon je kućni bioskop koji će vam doneti pravu zabavu! Iskoristite promo period i uživajte uz kultne naslove i replike za pamćenje.