Unapredite vašu mobilnu povezanost uz mts generacijske postpaid tarife

U današnjem digitalnom dobu, mobilna povezanost postaje ključna za ostvarivanje veza između različitih generacija. U skladu sa tim, sa zadovoljstvom vam predstavljamo  naše „generacijske mts postpaid tarife“ prilagođene potrebama svake generacije.

  1. Alpha Generacija – mts tarifa Sokolić

Za najmlađe korisnike, naša tarifa Sokolić je prilagođena potrebama Alpha generacije. Ova generacija (2010.-2024.) rođena u digitalnom dobu, zahteva brzu i stabilnu internet vezu kako bi istraživala svet oko sebe. Tarifa Sokolić pruža visokokvalitetan internet i specijalne pogodnosti, kako bi podržala rastuće potrebe ove perspektivne generacije.

Karakteristike Sokolić mts tarife za školarce:

Tarifa je namenjena roditeljima koji imaju decu školskog uzrasta i u ponudi je uz pametni satić Myki – 4 Lite, koji omogućava dvosmerne video pozive sa ugrađenom kamerom i 4G vezom, kao i uz LOKI-TOKI uređaj koji služi za praćenje osoba, ljubimaca i predmeta od značaja, uz mogućnost obavljanje poziva i glasovnih poruka.

Korisnici tarife Sokolić, u svakom trenutku, mogu da aktiviraju internet tarifni dodatak Net 500 MB i Net 3 GB, kao i da pridruže tarifu dodatku Deljeni Net koji omogućava korisniku da deli 100 GB internet saobraćaja sa još najviše četiri mts broja koje može da pridruži u zajedničku kvotu internet saobraćaja za deljenje, i to putem aplikacije ili portala Moj mts.

Nepotrošeni saobraćaj iz naknade za tarifu Sokolić se prenosi u naredni mesec.

  • Tokom trajanja ugovorne obaveze moguće je preći na postpejd tarifu višeg cenovnog ranga, dok prelazak na postpejd tarifu nižeg cenovnog rang nije moguć.
  • Povratak na nižu tarifu do inicijalne dozvoljen je samo u periodu od 30 dana od dana prelaska na tarifu višeg cenovnog ranga.
  • Tarifu nije moguće pridružiti usluzi 4 u BOX 4 ili 1 u BOX 3.

Tokom boravka u regionu Zapadnog Balkana, korisnici mogu da koriste celokupan saobraćaj iz naknade, osim internet saobraćaja i saobraćaja u okviru mts mreže koji može da se koristi samo dok su u Srbiji. Tarifi Sokolić se dodeljuje dodatni internet saobraćaj od 500 MB koji može da se koristi samo u okviru zone 0. Stanje internet saobraćaja u okviru Zone 0 korisnici mogu proveriti pozivanjem koda*797# u okviru opcije Stanje računa/Roming paketi.

Ponuda važi za TOP ponudu – tarifu i pametni sat na rate, uz ugovor na 24 meseca, i postojeće postpejd promocije nisu važeće za tarifu Sokolić.

2. mts Senior Tarifa – Posebno prilagođena starijim generacijama

Naša Senior Tarifa je dizajnirana sa pažnjom prema potrebama starijih generacija koje vrednuju jednostavnost i praktičnost u korišćenju mobilnih usluga. Ova tarifa pruža ne samo pristupačnost, već i posebne funkcionalnosti koje olakšavaju svakodnevni život seniora.

 

Karakteristike Senior tarife za starije generacije:

Senior tarifa namenjena je korisnicima starijim od 65 godina. Korisnici Senior tarife mogu da se opredele za:

 

  • Tarifu uz ugovornu obavezu na 12/24 meseca bez telefona sa povoljnijom mesečnom naknadom
  • Tarifu uz ugovornu obavezu na 12/24 meseca sa telefonom na rate (TOP ponuda) i sa povoljnijom mesečnom naknadom.

Usluga Net Limit je uključena u mesečnu naknadu Senior tarife.

3. mts Zmaj tarifa – savremena povezanost za Internet generaciju

Za generaciju koja puno koristi internet i zavisi od njega zbog posla, obrazovanja i zabave, predstavljamo Zmaj tarifu. Ova tarifa pruža brzu i pouzdanu internet vezu, uz dodatne beneficije koje odgovaraju životnom stilu internet generacije.

Karakteristike Zmaj tarife za internet generaciju:

  • Visokokvalitetna brza internet veza
  • Pogodnosti za streaming, rad od kuće i druge online aktivnost
  • Poklon net dobrodošlica

 

Ukoliko prenesete broj u mts mrežu i potpišete ugovor na 12/24 meseci za Zmaj tarifu, očekuje vas poklon net dobrodošlice: dobijate dodatnih 100 GB jednokratno, koje možete iskoristiti do kraja ugovorne obaveze. Ova promotivna pogodnost prestaje da važi samo u slučaju da aktivirate uslugu 4 u BOX 4 ili 3 u BOX 3. Promocija traje do 31. 03. 2024. godine.

Nadamo se da će naše generacijske mts postaid tarife zadovoljiti potrebe svake generacije. Pogledajte detalje na našem sajtu ovde i pridružite se mts porodici koja pruža povezanost koja vas prati kroz sve faze života!

Autor: Marina Marković