Microsoft 365 – za efikasno poslovanje gde god da se nalazite

Svet se transformisao i postao jedinstvena mreža, u kojoj važe ista očekivanja i nude se iste mogućnosti svima. Poslovni procesi teku 24 časa, organizacije nikad ne spavaju, profesionalci moraju da su dostupni u svako doba, na svakom mestu.

Ko nije voljan da prihvati taj standard, gubi priliku za ravnopravan rad, dinamičan rast i stalan razvoj. A onaj ko želi da održi korak sa svetom, mora stalno da ulaže u tehnologiju. Ali ne u bilo koju.

Microsoft 365 je deo mts digitalnog ekosistema i optimalan je izbor jer svojim rešenjima omogućava da budete povezani, podstičete saradnju i sistemski pristupate obavljanju posla.

Šta je Microsoft 365?

Microsoft 365 je servis koji, u korak sa savremenim trendovima, prati potrebe uspešne kompanije. To više nisu u pitanju samo konvencionalne licence, poput licenci za Word i Excel. U pitanju je alat koji vam omogućava da se posvetite svom biznisu i pristupate svim svojim dokumentima bilo kada i sa bilo kog uređaja.

Dakle, Microsoft 365 predstavlja moćnu kombinaciju kancelarijskih aplikacija Word, Excel, PowerPoint i Outlook. Dodatno, Exchange servisi u cloud-u – vrhunski poslovni mejl i kalendarom,

Dobijate i 1TB prostora za čuvanje i deljenje podataka sa kolegama. Teams aplikacija se podrazumeva – za održavanje sastanaka, prezentacija, zajedničkog rada na dokumentaciji i sve to uz odgovarajuću sigurnosnu zaštitu.

Prednosti koje vam nudi Microsoft 365:

  • dostupnost – dobijate verzije Office aplikacija za 5 desktop računara, 5 tablet uređaja i 5 mobilnih telefona
  • mobilnost – imate pristup poslovnom mail-u i dokumentima, u bilo kom trenutku sa bilo kog vašeg uređaja
  • ekonomičnost – nemate inicijalna ulaganja, plaćajte na mesečnom nivou i bez ugovorne obaveze
  • sinhronizacija dokumenta – sve što izmenite u dokumentu na jednom uređaju, automatski će biti dostupno i vidljivo i na ostalim vašim uređajima
  • efikasnost u poslovanju – rad u najnovijim verzijama Office aplikacija uz mogućnost timskog rada na istom dokumentu sa različitih lokacija
  • timski rad – postignite više zajedno uz Microsoft Teams. Bilo kada i bilo gde organizujte sastanke na mreži, video konferencije sa 250 učesnika, komunicirajte putem audio i video poziva sa opcijom deljenja sadržaja ekrana, prezentacija i beleški, uz potpunu interaktivnost svih učesnika sastanka
  • podrška – obezbeđena pomoć pri instalaciji i korišćenju Microsoft 365 paketa

Microsoft 365 je rešenje koje se licencira na mesečnom nivou po korisniku. Svaki korisnik ima pravo da instalira Office aplikacije na dodatne uređaje koje samo on koristi – računare (desktop i/ili laptop), tablete i telefone. Podržava različite operativne sisteme i različite platforme. Bilo da ste IOS, Windows, Android korisnik, imaćete isto iskustvo.

Kome je namenjen Microsoft 365?

Ako ste mala ili srednja kompanija koja želi da se oslobodi inicijalnog ulaganja u hardver, licence, dodatne Internet kapacitete i mrežnu opremu onda je ovo prava usluga za vas.

Možete odabrati pakete samo sa online i mobilnim Office aplikacijama (Business Basic) ili za desktop verzije (Business Standard i Premium). Svakako dobijate 1 TB online prostora za čuvanje vaših podataka, kao i 50 GB za vaše mailove. Ako Vam je mail hostovan negde drugde i nije vam potreban kroz Exchange, možete uzeti i paket koji pokriva samo aplikacije – Microsoft 365 Aplikacije.

Izaberite idealan Microsoft 365 paket za vašu kompaniju i to bez ugovorne obaveze i uštedite vreme i novac bez dodatnih ulaganja.