Da li volite serije? Jedna donosi na poklon iPad mini

Uprkos tome što se u cilju zabave slobodno vreme mahom troši na interakciju na društvenim mrežama, televizija i dalje ima važnu ulogu u mnogim domovima. Nedavna anketa koju je sproveo Mondo portal o najgledanijim televizijskom sadržaju pokazala je da su, pored sportskih kanala, domaćoj publici serijski kanali draži od ostalih.

Anketa

Tesna veza između televizije i Interneta stvorila je čitave armije obožavalaca određenih televizijskih formata među kojima se ljubitelji serija najglasnije „čuju“ na društvenim mrežama, pogotovo kada nestrpljivo očekuju nastavak sezone svoje omiljene serije.

Među popularnim i višestruko nagrađivanim kanalima svakako je i  AMC koji sa izuzetno specifičnim serijskim formatima osvaja svet. Iz njihove kuhinje dolaze hit serije kao što su „Mad Men“, „Breaking Bad“  kao i popularna horor serija „The Walking Dead“.

Na veliku radost ljubitelja dobrih visokobudžetnih filmskih i serijskih ostvarenja AMC kanal je od skoro dostupan i u Srbiji putem naše IPTV platforme. Ove sezone  pratićete  dve nove serije „Halt and Catch Fire – Bitka za CTRL” i seriju „The Divide – Potraga za istinom”.

Preporučujemo vam seriju „Halt and Catch Fire – Bitka za CTRL” čija je radnja smeštena u rane 80-te godine prošlog veka, na začetku PC ere, u kojoj se neobični trio: vizionar, inženjer i pronalazač suočavaju sa nizom ličnih i profesionalnih rizika u trci da naprave napredni računar.

U naredne tri nedelje, svakog ponedeljka, na Facebook stranici Telekoma Srbija biće postavljena pitanja o ovoj seriji i autori najkretivnije ispisanih tačnih odgovora biće nagrađeni uređajem iPad mini. Srećno 🙂