Zašto izabrati Box paket?

Još od otkrića poruka ispisanih na zidovima pećina jasno je da čovek od svog postojanja ima prirodnu i urođenu želju da komunicira sa drugima. Razmena informacija mu pomaže da izrazi čitavu paletu fizičkih, emocionalnih i psiholoških potreba. Komunikativna osoba na taj način obogaćuje vlastiti i život drugih ljudi. Sa razvojem tehnologije potreba za komunikacijom ne jenjava, već naprotiv, ona je dodatno obogaćena i komuniciranjem putem telefona i Interneta.

Kako se danas ponaša komunikativna osoba?

Tokom dana prosečno komunikativna osoba razgovara pri susretima sa ljudima, obavi nekoliko telefonskih razgovora, razmeni sms poruke i mejlove i podeli svoje stavove na društvenim mrežama.

Ne treba zanemariti činjenicu da se i navike korisnika prilikom gledanja televizije sve više menjaju. Veliki broj njih tokom gledanja televizije istovremeno koristi i mobilne uređaje.  Razlog za to je i potreba da na nekoj od društvenih mreža putem Interneta komentarišu televizijsku emisiju sa svojih mobilnih telefona.

Dakle, komunikativne osobe svakodnevno koriste četiri usluge, mobilnu i fiksnu telefoniju, Internet i televiziju, i za njih plaćaju pun iznos.

Kako bi optimizovali troškove, objedinili smo te četiri usluge, fiksnu i mobilnu telefoniju, Internet i digitalnu televiziju, u jedan korisnički paket – Box paket.

U zavisnosti od potreba, na raspolaganju su paketi Box3, Box 3+, Box4 i Box 4+. Tri usluge, fiksna telefonija, mobilna telefonija i Internet, objedinjene su u paketu Box 3. Dostupan je i Box 4 paket koji pored ove tri usluge nudi i  IPTV.

U okviru pretplate za Box paket korisnik dobija: 300 impulsa besplatnog saobraćaja na fiksnom telefonu, neograničen pristup Internetu brzine protoka do 6 Mb/sec, mobilnu postpejd tarifu sa 500 minuta u domaćem saobraćaju, 500 SMS poruka u domaćem saobraćaju i 1 GB podataka za prenos. Korisnici Box 4 i Box 4+ paketa imaju i Osnovni IPTV paket uključen u pretplatu.

Ukoliko želite da u Box paket pored postojeće fiksne telefonske linije, uključite još jednu novu IP telefonsku liniju  na raspolaganju su vam Box 3+ i Box 4+ paketi.

Zašto da objedinite usluge?

Štedite – usluge fiksne, mobilne, Interneta i digitalne televizije plaćate znatno jeftinije u paketu, nego kao pojedinačne. Ovaj ekonomičan paket sada je još povoljniji. Ukoliko sa Box paketom umrežite do tri mobilne linije koje koristite vi, članovi vaše porodice ili vaši prijatelji i svi razgovori i SMS poruke između linija umreženih na ovaj način biće 0 dinara.

Jednostavnije – dobijate jedan račun za sve usluge

Optimalno – paketi su kreirani tako da zadovolje standardne potrebe korisnika

*5 najčešćih pitanja u vezi Box paketa

  1. Kada počinje primena Box paketa? Tarifiranje saobraćaja i obračun naknade za Box paket počinje od prvog dana u sledećem mesecu od dana zaključivanja ugovora.
  2. Koja je razlika i između fiksne linije i fiksne IP linije?Razlika je u načinu (tehnologiji) preko koje je realizovan telefonski priključak Fiksna IP linija je fiksni telefonski priključak realizovan preko širokopojasne tehnologije pristupa (preko broadband pristupa). Način obračuna ostvarenog saobraćaja i mesečna pretplata su isti. IP rešenje se prevashodno koristi za korisnike koji žele još jednu fiksnu liniju.
  3. Da li je moguće zadržati postojeći prepaid mobilni broj?Moguće je izvršiti prelazak sa prepaid priključka na postpaid priključak u okviru tarife obuhvaćene Box paketima i zadržati isti pretplatnički broj.
  4. Da li je u pitanju klasičan wireless ili je ovo mobilni net? U pitanju su Internet modemi (ADSL)  koji vam omogućavaju da bežično pristupite Internet usluzi pomoću uređaja koji imaju takvu mogućnost (notebook, PDA uređaji, Wi-Fi USB uređaji za PC i dr) na taj način što ćete na samom modemu izvršiti podešavanje za bežični pristup.
  5. Koliko iznosi cena mesečne pretplate nakon isteka odabrane ugovorne obaveze za Box pakete? Nakon isteka ugovorne obaveze korisniku će se obračunavati cene po cenovniku koji važi za Box paket koji je koristio u toku ugovorne obaveze.

Pored mogućnosti dodatne uštede,  i činjenice da umesto četiri, korisnik sada dobija jedan račun, pojednostavljeno je i plaćanje obaveza iz Box paketa. Račune je moguće  platitii putem Interneta  na portalu Moj Telekom sa svojih bankovnih računa ili pomoću platnih kartica.

Box paket je jedini odabir pri kom nije primenljiva izreka „ Razmišljaj izvan kutije“ (Think Outside The Box).