mts Batler – Najkorisniji poslovni digitalni servisi na tacni

Nekada je pojam “digitalno poslovanje” bio povezan sa tehnološkim kompanijama koje su imale posebne zahteve u svakodnevnom radu. Čak i kad je tehnologija postala deo svakodnevice, oslanjanje na internet i aplikacije je prepuštano korporacijama. Ta vremena su davno prošla i svedoci smo da danas svaki biznis mora da se u nekoj meri osloni na digitalne servise. To nije stvar praćenja trendova već neophodnost, rešenje koje štedi vreme i novac.

Uobičajeno je da progres uslovljava značajna ulaganja u sredstva za rad, softverska rešenja, licence, itd. Čak i kad se obezbedi budžet za “osavremenjivanje”, kompanije se suočavaju sa ozbiljnim problemom. Ko će da kreira kompletan sistem, napravi sajt, obezbedi programe…Ko će da organizuje i prati sve to? Da li nam je potrebno zapošljavanje IT stručnjaka ili čak formiranje IT odeljenja i koliko će sve to da košta? Ljudski faktor je često presudan u ovim slučajevima.

Ali šta ako bi svi ti servisi bili dostupni i servirani na „tacni“?

Upravo to je glavna uloga mts Batlera! 

mts Batler - sve na tacni

Šta je mts Batler?

Sve što treba jednom preduzeću da uspešno posluje moguće je dobiti u vidu gotovog rešenja gde je potrebno samo da sednete i počnete da radite. Sve što vam treba za početak poslovanja – spremno je na mts infrastrukturi, bez potrebe za specijalnom instalacijom. Uz mts Batlera možete da organizujete aktivnosti i pristupite poslovnim informacijama brzo i sigurno sa bilo kog mesta!

Zahvaljujući mts Batleru i širokoj lepezi poslovnih rešenja, nećete imati potrebu da angažujete programere i dizajnere da vam naprave sajt, program za vođenje faktura, praćenje vozila, itd. Zaista, zašto biste kreirali softverska rešenja od nule ili kupovali skupe programe, kada postoji pouzdana i vrlo povoljna opcija?

mts Batler vam može pomoći kod svih servisa iz Digitaltnog ekosistema, a najbitnije možete pogledati ispod.

eFakture

Rešite brzo i lako kompletno vođenje digitalne administracije, što podrazumeva između ostalog prijem, kreiranje i slanje faktura, uz kreiranje arhive koja će čuvati podatke narednih 10 godina! Dočekajte spremni 1. januar 2023. godine kada startuje zakonska obaveza korišćenja sistema elektronskih faktura korišćenjem najjednostavnijeg rešenja za eFakture.

ePismonoša

Kada je poslovanje u pitanju, usluge od poverenja i bezbednost elektronske dokumentacije su od ključne važnosti. Kako bi slanje podataka bilo na visokom nivou ePismonoša koristi savremene bezbednosne metode kako bi garantovao sigurno slanje i prijem dokumenata. 

eFiskal

Važan deo poslovanja podrazumeva nabavku, instalaciju i efikasno korišćenje fiskalnih uređaja. Postoje različita rešenja na tržištu, ali mts Batler vam pruža kompletnu uslugu, od softvera za fiskalizaciju, internet paketa, pa do instalacije i održavanja opreme.

Praćenje vozila

Kvalitetna organizacija je ključ uspešnog biznisa, naročito kada su u pitanju službena vozila. Savremena platforma za praćenje vozila višestruko olakšava poslovanje jer se na taj način štedi vreme provedeno na putu, gorivo, ali i brine o bezbednosti zaposlenih. 

Pantheon

Uz PANTHEON poslovni program upravljajte svim poslovnim procesima u vašem preduzeću: od naloga i fakturisanja preko računovodstva i obračuna zarada do upravljanja proizvodnjom i poslovne analitike.

Kadrovska.rs

Briga o zaposlenima je možda i najvažniji segment svake kompanije. Bez obzira koliko zaposlenih imate, postoje brojni dokumenti o kojima je potrebno voditi računa. Da li imate poseban HR sektor (tj. Kadrovsko odeljenje) ili vodite malo preduzeće, administrativni poslovi uvek oduzimaju vreme ukoliko ne postoji dobro digitalno rešenje, a Kadrovska.rs je upravo to!

Kako pozvati mts Batlera?

Jednostavno i lako, uz odabrani servis klikom na dugme pozvonite za mts Batlera, obratite se vašem menadžeru prodaje ili pozovite 0800 123 123. Sve što vam bude trebalo dobićete na tacni, na vama je samo da odaberete servise koji su vam potrebni!