Vodič za izbor tarife : Koju tarifu izabrati?

Odgovor na pitanje „Koju tarifu izabrati?“ je zapravo veoma jednostavan.  Treba odabrati onu tarifu koja odgovara vašim korisničkim navikama. Mobilni telefon odavno ne koristimo samo za pozivanje, već ga sve češće koristimo za slanje SMS poruka, Internet pretragu ili za komunikaciju putem društvenih mreža. Imajući uvidu da su korisničke navike ipak individualne, osmislili smo tarifne profile koji mogu da zadovolje specifične potrebe različitih grupa korisnika.

U zavisnosti od toga koji vam način plaćanja najviše odgovara, na raspolaganju vam je:

Nakon što izaberete način plaćanja, vrlo lako ćete doći do odgovora koja je tarifa optimalna za vas. Dovoljno je da se, u zavisnosti od vaših navika, opredelite za opciju DA ili NE, a zatim samo da pratite strelice na dijagramu.

grafikon novi

Moj prepaid

Moj prepaid  tarifa nudi jedinstvenu cenu minuta razgovora ka svim mrežama u domaćem saobraćaju. U mt:s vodiču svi korisnici Moj Prepaid tarife mogu aktivirati promotivni dodatak Uzmi Internet ili promo paket 50% popust. Na raspolaganju su i opcije za Povoljnije razgovore: Prepaid najdraži broj, Tri omiljena broja i InoCall tarifna opcija koje, takođe, možete aktivirati u mt:s prepaid vodiču.

Kontrola troškova

Tarifni profil Kontrola troškova pruža mogućnost potpune kontrole troškova, uz uvek isti iznos mesečnog računa. Tako, za Kontrolu troškova 500, Kontrolu troškova 1000, odnosno Kontrolu troškova 2000, korisnik svakog meseca plaća isti iznos računa od 500,00 dinara, 1.000,00 dinara, odnosno 2.000 dinara. Ovaj tarifni profil možete oblikovati i aktiviranjem povoljnih tarifnih dodataka: Uzmi minute, Uzmi poruke i/ili Uzmi internet.

Posebna pogodnost ove tarife je dupliranje kredita. Naime, pored osnovnog kredita, koji korisnici koriste za sve usluge i sve mreže, dobija se i dupli bonus kredit od 1.000, 2.000, odnosno 4.000 dinara za prenos podataka, SMS poruke i pozive u mt:s mreži, kao i 150 MB, 300MB, odnosno 500MB za prenos podataka. 

Još jedna važna prednost Kontrole troškova je mogućnost da ukoliko se u toku meseca kredit ili bonus ne potroši u celini, preostali iznos se prenosi u naredni mesec i pridodaje se iznosu kredita i bonusa koji se dobije u tom mesecu. Preneta količina bonusa se može iskoristiti samo u mesecu u koji je preneta.

Kontrola troškova nudi i mogućnost dopune kredita, i to na bilo koji od uobičajenih načina.

Super

Povoljnost Super i Super plus tarife ogleda se u izuzetno velikoj količini saobraćaja uključenog u mesečnu pretplatu.  Za Super tarifu:  2.500 minuta za pozive u domaćem saobraćaju, 25.000 minuta za pozive u mt:s mreži, nakon potrošenih minuta u domaćem saobraćaju, u okviru mesečne naknade, 3.000 SMS poruka u domaćem saobraćaju i 3.000 MB. Dok u okviru Super plus tarife tu su neverovatnih 44.000 minuta, 40.000 SMS poruka i 40 GB.

Miks

U okviru Miks tarife, korisnik ima širok izbor tarifnih profila od Miks S, Miks M, Miks L, Miks XL, pa do Miks XXL. Osim minuta za razgovore i SMS poruka u domaćem saobraćaju, u mesečnu pretplatu uključeno je od 300 MB pa do 1.500 MB za prenos podataka u domaćem saobraćaju, u zavisnosti od odabranog tarifnog profila.

Priča

Za sve one koji mobilni telefon mahom koriste za razmenu SMS poruka ili za pozivanje, ovo je idealna tarifa. Priča tarifa sadrži 100 minuta za pozive u okviru domaćeg saobraćaja, 1.000 minuta za pozive u mt:s mreži, nakon potrošenih minuta u domaćem saobraćaju, u okviru mesečne naknade i 100 SMS poruka. U ponudi je i tarifa Priča plus.

Telefon uz tarifu

U okviru naše postpaid ponude korisnici mogu kupiti različite modele mobilnih uređaja po ceni već od 1 dinar, uz odgovarajuću postpaid tarifu. Novi korisnici i korisnici koji obnavljaju ugovor mogu da ostvare popust na pretplatu od 50% .

Pokušali smo da vam kroz ovaj vodič ukažemo na sva ključna mesta za koja smatramo da su važna za donošenje ispravne odluke pri odabiru odgovarajuće tarife. Nadamo se da smo vam olakšali odluku, a ukoliko imate dodatna pitanja pišite nam 🙂