Vodič za izbor tarife : Koju tarifu izabrati? – mts Blog

MOŽDA VAM SE JOŠ SVIDI…

14 Responses

 1. Vlada kaže:

  Poštovani, u ugovoru mog ujaka iz apeila 2018 godine (ugovor na godinu dana) piše da je dogovorio Priča plus tarifni profil) a na telefonu nakon provere USSD kodom mu piše da je korisnik Omorika 1 (stare) tarife. Obzirom da ugovor ističe na manje od 15 dana, zanima me kome se obratiti radi eventualne nove ponude sa Vaše strane ili raskida ugovora ukoliko ona izostane? Srdačan pozdrav, Vlada

 2. Jelena kaže:

  Da li mogu da promenim tarifu,a da ne moram da idem u poslovnicu? Hvals

  • Poštovana Jelena,

   Da, možete. Tarifu možete promeniti pozivom USSD koda *797#, pozivom na 0800100100 (opcija 2), slanjem besplatne SMS poruke sa tekstom M1, M2, M3, O1, O2, O3 ili SOKO (kako bi se prešlo na željenu tarifu Morava 1, Morava 2, Morava 3, Omorika 1, Omorika 2, Omorika 3 ili Soko) na broj 333, online na našem sajtu u delu Moj mts: https://moj.mts.rs/ .

   Srdačan pozdav

 3. Nebojša kaže:

  Poštovani,
  Moja tarifa je Miks XL(600min./600sms./105GB), ugovorna obaveza istekla juče!
  Interesuje me kako će se na dalje obračunavati i pod kojim paketom ću biti do eventualnog zaključenja novog ugovora!?
  Realno i iskreno nažalost nijedan od novih paketa mi ne odgovara pa ću po svemu sudeći hteo ne hteo morati kod drugog operatera!

  • Poštovani Nebojša,

   Ukoliko ste imali aktivnu promociju „povoljnija naknada“ po isteku ugovorne obaveze mesečna naknada biće fakturisana u punom iznosu. Tarifa Miks XL je dostupna za korišćenje. Kada su u pitanju promene, odnosno produženje ugovorne obaveze nije moguće odabrati Miks XL, već tarifu iz trenutno aktuelne ponude.Predlažemo da posetite našu poslovnicu ili nas pozovite na 0800100100 i rado ćemo proveriti ponudu za Vaš broj.

   Srdačan pozdrav

 4. Lemi kaže:

  Postovani,
  Imam ugovor u telenoru koji mi istice sad u martu,kada ja mogu da potpisem novi ugovor sa mts-om,posto bih presao kod vas i zanima me da li se u miks tarifama prenose minuti i mb u sledeci mesec?

  • Poštovani,

   Drago nam je zbog Vaše odluke. Zahtev za prenos broja možete podneti po isteku ugovorne obaveze kod operatora davaoca. Naravno, uvek možete kod operatora davaoca broja zahtevati prekid ugovorne obaveze. U tom slučaju biće naplaćena sva potraživanja definisana po osnovu ugovora pre podnošenja zahteva za prenos broja. Nacionalni minuti, minuti u mt:s mreži i SMS poruke koje ne iskoristite u toku jednog meseca, prenose se u naredni mesec. Preneta količina saobraćaja može se iskoristiti samo u mesecu u koji je preneta. Data saobraćaj se ne prenosi. Nakon potrošene količine podataka koja je uključena u naknadu, Internet možete koristiti besplatno ali sa smanjenom brzinom.

   Srdačan pozdrav

 5. Boris kaže:

  Vodič za izbor tarife : Koju tarifu izabrati za pravna lica? – U okviru MTS ponude tarifa za poslovne korisnike, korisnici mogu da se opredele za neku od MTS BizMIX, BizMIX NET ili BIZ MAX tarifa.
  * BizMix tarife – domaći saobraćaj
  Ovo su idealne tefire koje se fokusiraju na više minuta u domaćem saobraćaju. Poslovni korisnici mahom uzimaju ove tarife za brojeve u mreži kojima nije potreban internet na telefonu
  * BizMixNet tarife – domaći i međunarodni saobraćaj
  U okviru BizMixNet tarifa, korisnici imaju mogućnost da pored neograničenog interneta na telefonima, već od BizMixNet L besplatno pozivaju inostranstvo ka čak 25 zemalja sveta (i fiksne i mobilne brojeve).
  * BizMax tarife – domaći, međunarodni i roaming saobraćaj
  U okviru ovih tarifa, korisnici pored velikog protoka interneta i poziva ka inostranstvu u okviru pretplate imaju uključene i roaming minute i roaming sms.

  http://www.biz-net.rs/poslovni-korisnici/mobilne-tarife-za-poslovne-korisnike/

 6. Zeljko kaže:

  Potpisao sam danas ugovor na dve godine, kako će mi biti obračunat tekući mesec, po kojoj tarifi, tj. ugovoru? Hvala.

  • Veljko kaže:

   Poštovanje Željko,
   O kom ugovoru je reč? Značilo bi nam kada bi nam poslali ovde kao komentar npr. broj telefona da budemo sigurni kako će se obračunati. Ne brinite nećemo javno objaviti broj i odmah vam odgovaramo na pitanje.

 7. Nenad kaže:

  Nove tarife su potpuno nelogične. Ako u 4g imamo veće brzine interneta, logično je da ćemo potrošiti više megabajta (za isto vreme posetićemo više stranica). Pre smo u Mix Net L za oko 2000 dinara imali 600 minuta, 1500 poruka i 1.5 gb interneta, a sada, u Mix XL koji takodje iznosi oko 2000 dinara imamo 500 poruka manje, imamo 0,5 gb interneta manje (uskratili ste nam i onih 24 mb tako da nemamo ni ceo 1 gigabajt)… Minute niste dirali (za divno čudo). Kojim ste se to parametrima vodili kad ste dosli do ovako smešnih i nelogičnih zaključaka. I zašto se uvek trudite da vam korisnici budu nezadovoljni?

 8. Bojan kaže:

  Pre godinu dana potpisao sam aneks ugovora (prešavši sa paketa sa manjom na paket sa većom pretplatom) kojim sam uz tarifni profil Mix net L uzeo i mobilni uređaj (i počev od tog dana teče mi ugovorni period od 24 meseca, dakle pola je prošlo).
  Ako bih sada ponovo rešio potpisati aneks i otpočeti ponovo ugovorni period od 24 meseca – da li je to izvodljivo? Nameravam uzeti novi uređaj za 1 din, prešavši na tarifu Mix XL (čiji je mesečni iznos pretplate malčice veći, ali i dalje veći nego moja sadašnja a sada nepostojeća tarifa). Pa se pitam – da li je to moguće?
  Kazano mi je da može da se pređe na veću tarifu, i to nije sporno, samo me zanima da li mogu uzeti i uređaj ako se počev od tog dana obavezem na još dve godine, pod datim uslovima (na sajtu mu stoji cena 1 din. uz paket Mix XL i ugovornu obavezu od 24 meseca)?

  • Una Zabunov kaže:

   Poštovani Bojane, najranije tri meseca pred isrek ugovorne obaveze možete obnoviti ugovor. Srdačan pozdrav

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Napišite brojeve sa slika *